Sunday, March 2, 2008

Hiatus

Dear Friends,

By mistake, I have deleted my old blog. Thanks God, I still can use the same URL.
That's why, you can't can't see my recipe now.

I will try my best to re-write them as soon as I have settled in a new place.
Maybe some of you still remember that I'm moving to other city in March 2008.

Thanks for being friends.

Regards,
Sefa Firdaus

13 comments:

Sheila said...

Halo Sefa.
Wah, pantesan, waktu aku cek kok blognya gak ada.
Semoga cepet bisa posting lagi.

Jeena said...

Hi there my name is Jeena and I have started a food recipe forum that I thought you would like to join here Click here for food recipe forum

I would love to see you on there to chat about food and cooking you can talk about anything you like and start your very own topics. :-)
or see my main food recipe website Jeenas food recipe site

Hope to see you soon

Thanks

Jeena x

Elsye said...

Faa, masih bisa ada ya urlnya...waa kemaren2 aku liat kesini masih belum ada...:D..tunggu postingannya lagi..:D *hugs*

Spices Corner said...

Untung ga keapus semua ya Sefa, palingga alamat yang lama masih ada

waiting u back soon ;)

Retno Prihadana said...

Ditunggu postingan resep-resepnya ya Sef.

deeTha said...

miss you....

Melani Tanti said...

Gi sibuk ya Sefa bongkarin barang ke tempat baru.Semoga cepat selesai semuanya ya dan cepat berkarya lagi dalam bidang kuliner.Merdeka!!

Webmaster said...

Mbak Sefa yang baik,

Aku ada lho copy-an postingan2an Mbak Sefa dari May 2, 2007 (barusan browse Google Readerku, ternyata ada!) berikut foto2nya.

Mungkin bisa diexport, cuma belum tau caranya.

Kr2 perlu ga Mbak?

Thank you for your lovely recipes and great works :)

abo sulaiman said...

yah seefa... ya sukurnya di MP ga ilang yah va! Mungkin bisa kirim surat ke technical support nya va, kali aja ada back up data..

Sayangku Ayone said...

@Webmaster:
Boleh dong tolong dikirim ke-emailku: wochenende_ticket@yahoo.de

Terimakasih banyak sebelumnya ya :)

Sefa

@all:
Makasih supportnya, doain aja deh nanti blog ini bakalan hidup lagi :D (males juga soalnya kalo harus translate lagi)

Mindy said...

ditunggu postingannya Fa

Juliana said...

hi! sefa, i hope i'll see your recipes again soon. TC!

juliana
http://julianasworld.com

Priscilla said...

pengunjung baru....
loh kok bisa ke delete, Kak?
=(